top of page

OVER ONS.

Het belangrijkste doel van FacilityFellows is het verbinden van facilitaire talenten en organisaties. We streven naar het tot stand brengen van de perfecte match tussen vraag en aanbod. Door de inzet van professionals met de juiste competenties kunnen we samen organisaties succesvoller maken!

Wij brengen u…

Naast kennis die we meebrengen doordat we vele jaren ervaring hebben met het werken in en begeleiden en managen van facilitaire organisaties en processen, brengen wij vooral een onuitputtelijke ambitie mee!

Wij hebben een drive om organisaties succesvoller te maken; daarvan worden we blij en krijgen we energie. We zoeken graag uitdagingen waar we onze creativiteit en ondernemerschap in kwijt kunnen. Door de jarenlange ervaring in het facilitaire werkveld, zijn wij in staat de vraag van de potentiële opdrachtgevers goed te vertalen naar inzet van de juiste professionals. We zijn betrokken, werken doeltreffend en op een transparante manier. Ten slotte hangen we de leer aan dat we in teamverband de beste resultaten kunnen behalen. We behalen onze beste resultaten dan ook altijd in gezamenlijkheid met medewerkers van uw organisatie. Op die manier worden verbeteringen ook meteen in uw organisatie geborgd voor de toekomst!

We komen graag bij opdrachtgevers langs om kennis te maken! En we spreken uiteraard ook heel graag af met professionals die voor ons willen werken. Bel ons of mail ons! We staan allebei met beide benen op de grond en weten dat facilitair hard werken is, maar ook geweldig leuk.

ONS VERHAAL.

De achtergrond van Anton en Philip kent parallellen. Beide zijn al ruim 20 jaar actief in het facilitaire werkveld en hebben voor grote organisaties facilitaire processen en afdelingen succesvoller gemaakt. Philip heeft een lange tijd bij de integrale divisie van Facilicom gewerkt. Eerst als Commercieel directeur en later als directeur Projecten. Daarna is Philip voor zichzelf begonnen en heeft als commercieel interim-directeur diverse opdrachten uitgevoerd. Tevens heeft Philip zijn eigen schoonmaakbedrijf CleaningFellows met succes uit de grond gestampt.

 

Anton heeft een carrière achter de rug bij TROTS, dat inmiddels is overgenomen door HEYDAY FM. Anton heeft jaren zelf als facilitair consultant gewerkt en ook als huisvestingsprojectmanager. Anton is 1,5 jaar geleden gestart met een nieuw foodservice concept GRAAG!. Hiermee worden bedrijven & organisaties voorzien van gezonde & vitale bedrijfscatering. Beide heren hebben reeds hun sporen verdiend als manager en als ondernemer en voegen er nu een smaak aan toe als mentor van de nieuwe generatie aanstormende talenten in het facilitaire vak.

Philip van Beveren | philip@facilityfellows.nl | 06- 25344300

Anton Verbeek | anton@facilityfellows.nl | 06-51618483

MEDE FELLOWS.

JudithvanTartwijkFotografieFacilityFello
JudithvanTartwijkFotografieFacilityFello
JudithvanTartwijkFotografieFacilityFello

Mede Fellows: Ben jij zo’n gedreven, betrokken professional in het facilitaire werkveld die op zoek is naar verbinding met vakgenoten? Wil je kennisdelen, je blijven ontwikkelen? Ben je op zoek naar een denktank of een coach? Of ben je op zoek naar inspirerende, gezellige collega’s waar je onder het genot van een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn gewoon goede gesprekken kan hebben?

En ben je op zoek naar iemand die je helpt met het vinden van de perfecte match met een nieuwe opdrachtgever?

We nodigen je van harte uit om nader kennis met ons te maken! We zijn te bereiken via contact.

Contact
bottom of page